Ljudtätning i Stockholm

Håller du på med byggprojekt där du behöver hjälp med ljudtätning – eller har du helt enkelt märkt av att dina lokaler inte riktigt håller tätt när det gäller ljud? Vi på vår firma har duktiga hantverkare med mycket erfarenhet av den här typen av jobb, och hjälper dig gärna med detta. Vi är verksamma i Stockholm, så tveka inte, utan hör av dig om du behöver hjälp.

Vi ser till att din fastighet blir tät från buller

Att en lokal är ljudtät kan vara viktigt av flera anledningar: det ska gå att få arbetsro eller kunna bo och leva utan bli störd eller riskera att störa andra. Vi använder oss av flera metoder baserat på vilka förutsättningar som finns, däribland fogmassa, polyetendukar och gummilister – med våra hantverkares rutinering och erfarenhet får du ett säkert bra resultat.

Hjälper företag, BRF:er, fastighetsägare & proffs

Vissa behöver få hjälp med ett helt projekt, medan andra enbart behöver hjälp med vissa delar av ett större projekt. Vi hjälper dig självklart med detta oavsett skala och oavsett om du kontaktar oss som byggföretag, fastighetsägare, BRF eller platschef. Våra hantverkare har dessutom bred kompetens och kan hjälpa dig med allt inom projektet, inklusive el och VVS.

Kontakta oss för en fri offert idag!

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa Fogningsprojekt i Stockholmsområdet. Ring 072-320 30 27!


Anders Lindqvist
Projektansvarig
072-320 30 27
anders@brandskyddskompaniet.se

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Företag

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Visste du att vi även utför Brandskydd?

  Klicka här för att veta mer!